Wednesday, June 30, 2010

Tallinn

Mercredi 30 juin


Visite de la vil le. La vieille ville est vraiment touristique. Ballade en velo l’apres-midi. Allons a la plage. Pour cela il faut traverser une partie de la ville et la certains quartiers n’ont pas le meme standard que la vieille ville. Cela fait penser a la Russie des annees soixante. Et la marina qui est si luxueuse. Quel contraste. La plage est tres grande, un melange de sable et de pierres et l’eau tres peu profonde. Pour avoir de l’eau au genoux il faut aller a 1 km. Et il faut traverser une etendue de vase et algues pas tres appetissante. Pas la plus belle plage du monde.

Onsdag 30. juni

Vi går og ser den gamle byen. Mange turister. Tur på sykkel om ettermiddag. Vi sykler til en strand. Vi må gjennom byen (ikke bare gamle byen) og ser områder som ikke har samme standard enn gamle byen. Og marinaen som er så luksuriøs. For en kontrast. De ser ut som Russland i 60-årene. Stranden er stor, en blanding av sand og stein. Vannet er ikke dypt og for å få vannet til kneerne må vi går 1 km. Og da må vi gå gjennom gjørm og alger som ikke er veldig bra. Ikke den beste strand i verden.
Takk til Peter og Kirsten som fant navnet på den ukjente blomst. Jeg fant den også men bare på latinsk. Den heter Moneses uniflora.


Moyen de deplacement estonien
Estonisk måte å bevege seg

Danseuses estoniennes
Estoniske dansere 

                                     
                                                   Pousse-pousse estonien
                                                   Estonisk  trehjul sykkel
                                                        
                     

Sceau de Salomon
Stor konval

No comments:

Post a Comment