Tuesday, June 1, 2010

Gøteborg





Tres beau temps. Premiere journee ou on retire pulls et chaussettes. Nous profitons de la machine a laver et faisons deux lessives. Nous mettons le linge a secher sur le bateau. Ca fait un peu “boat people”. Nous faisons une promenade en ville dans les vieux quartiers. Joli, anime et ensoleille. Apres dejeuner je repars pour aller voir un parc et faire des photos de fleurs. Jens fait un tour a Clas Olsen, un magasin de bricolage et electronique. Il achete une imprimeuse pour le bateau, un mixer et un fer a repasser. On est bien equipe maintenant.


Puis courses pour le diner de ce soir. Nos amis arrivent a 6 h.

Et demain nous allons sur Trollhætten kanalen, la premiere partie du canal.




Veldig fint vær. Første dag uten genser og labber. Vi bruker vaskemaskinen og vasker to ganger. Vi tørker alt på båten, det ser ut som boat people. Vi går en tur i gamle byen. Masse folk, flott og fulle av sol. Etter lunsj går jeg på tur alene til en park for å ta bilder av blomster. Jens går til Clas Olsen … Han kjøper en printer, en mikser og en strykejern. Nå har vi alt vi trenger på båten. Så handler vi til middagen. Våre venner ankommer kl 6.

I morgen begynner vi på Trollhætten kanalen.





La lessive seche/Vaskedag


Peter, Kirsten
                                                   Fleur de chataigner/Ekte kastanjeblomst

2 comments:

  1. Toujours tres intéressant votre blog! J'aime bien!

    Her er det flott vær, i går var vi på tur med jobben, på en stor seilbåt fra 1877. Den heter Loyal. Vi seilte litt, fantastisk vær....

    Jeg håper dere får en fin tur videre!

    ReplyDelete
  2. Hei sitter på arbeid. noen må holde hjulene i gang vet dere. Så fint dere har det.Fine bilder. Kos dere klem

    ReplyDelete