Monday, July 5, 2010

Pavilosta (56 53 N, 21 10 E)

Lundi 5 juillet

Il est 9 h, partis a 5h 15 ce matin. Tres beau temps. Derniere chance d'utiliser internet d'Estonie.
Position: 57 56 N 22 12 E. Hauteur des vagues: 10 cm.
Voyons encore Saaremaa a droite et apercevons Latvie a gauche.

Il est maintenant 7 h du soir. Longue journee. Temps splendide. Nous avons passe une partie de la journee en maillot de bain! Et on s’est rafraichi avec des seaux d’eau de mer qu’on se versait sur la tete. Incroyable. Nous approchons de Pavilosta (56 53 N 21 10 E) en Latvie. J’ai change le pavillon de courtoisie.


Nous sommes arrives a 8 h. Le port de Pavilosta est a l’embouchure d’une riviere. La marina la plus centrale a 6 places. Elle etait complete. Donc nous sommes de l’autre cote de la riviere, et la il n’y a pas grand chose. Nous avons donc enfourche nos velos et traverse un pont un peu en amont. Restaurant de l’autre cote. Bon diner pour moins de 10 euros. Pavilosta est un petit village. Tres belle plage.


Mandag 5. juli
Kl er 9.00, startet kl 5.15 i morges. Strålende vær. Siste sjanse for å brukke estonisk internet.
Posisjon: 57 56 N 22 12 E. Bølgehøyde: 10 cm.
Ser fremdeles Saaremaa til høyre og langt borte til venstre ser vi Latvia.


Nå er kl 7 om kvelden. Lang dag. Strålende vær. Vi har vært nesten hele dag i badedrakt. Og det er så varmt at vi trengte avkjøling: vi kaster sjøvann bøter på hodet. Utrolig. Nærmer oss Pavilosta (56 53 N 21 10 E) i Latvia. Jeg har byttet gjesteflaget.


Vi ankom Pavilosta kl 8.00. Havnen er i en elvemunn. Den mer sentrale marinaen er på en side. Men siden den har bare 6 plasser var det ingen ledig plass. Vi er på andre siden av elven, og her er det ikke mye å se. Vi sykler over, det er en bro litt lenger oppe ad elven. Vi spiste godt på restaurant for mindre enn 80 kr. Pavilosta er en liten landsby. Veldig fin strand.




Depart de Kuressaare
Avgang fra Kuressaare


Rafraichissement
Forfrisning


Pavilosta

Achillees millefeuilles
Ryllik

No comments:

Post a Comment